Gratis verzending vanaf € 49,95 (NL + BE)

FAQ


Wat gebeurt er als mijn bestelling kapot of beschadigd is?
Dit verschilt per situatie, het beste in dit geval is om direct contact op te nemen met ons door middel van onze contact form of via onze business pagina. Voor meer informatie bekijk onze Algemene Voorwaarden.

Wat als ik niet tevreden ben met mijn product?
Het beste is om direct met ons contact op te nemen door middel van onze contact form of via onze business pagina. In het geval dat er iets mis is met uw product, neem dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op, of als u niet tevreden bent met uw aanschaf, neem dan contact op binnen 7 werkdagen om uw bestelling terug te sturen.

Hoe snel krijg ik een reactie terug?
Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op werkdagen. Als dit niet het geval is neem dan alstublieft weer contact met ons op, het kan zijn dat wij uw bericht of vraag niet in goede orde hebben ontvangen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?
Afhankelijk van waar u woont, proberen wij uw bestelling te leveren binnen 2-3 werkdagen. Als u vragen heeft of uw bestelstatus, neem dan alstublieft contact op via ons orderform.

Hoe stuur ik artikelen terug, en waar stuur ik deze naartoe?
Gelieve de artikelen in de originele verpakking, met de originele labels en de originele doos terug te sturen naar ons. Voeg het betalingsbewijs bij in de doos. Heeft u uw artikelen al uitgepakt, of bent u er later achter gekomen dat er iets mis is met uw artikelen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Verstuur uw producten naar onderstaan adres:

Suela Home B.V.
Ravelijn 14
3905 NV, Veenendaal
Nederland

Wie betaald de verzendkosten bij een retour?
Dit staat aangegeven in de Algemene Voorwaarden, deze kan hier gevonden worden.

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
Wij zullen u binnen 30 dagen terug betalen, voor meer informatie bekijk onze Algemene Voorwaarden.

Overige vragen?
Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of stuur een mailtje naar info@suelahome.com