Gratis verzending vanaf € 49,95 (NL + BE)

Over Suela Home


Het woord Suela is afkomstig uit het Spaans en betekent troost. Dit staat in het merk voor warmte en comfort, beide belangrijke ingrediënten van Suela Home. Ook is het afgeleid van het Arabische woord Suhela, dit betekend ster en staat voor de kwaliteit die het merk waarborgt.

 

Inspiratie

De stad Valencia is de grootste inspiratiebron van Suela Home. Haar prachte straatbeeld waar hypermoderne gebouwen samenkomen met nostalgische architectuur vormt de basis van alle collecties. Het samenkomen van het verleden, heden en de toekomst is terug te zien in de designs waarin grafische prints worden gecombineerd met poëtische afbeeldingen van bloemen en planten. Het gebruik van vergrijsde kleuren en natuurtinten zorgt in combinatie met helderwit voor een uniek kleurenpalet. Dit kleurenpalet benadrukt het samenkomen van modern en klassiek en is kenmerkend voor de tijdloze uitstraling van Suela Home.

 

“Embrace a touch of history and a glimpse of the future. Be timeless.” – Suela Home

 

Suela Home voor een tijdloos en rustig interieur

De producten van Suela Home zijn ontwikkeld voor mensen die veel waarde hechten aan een huiselijk gevoel met veel luxe en warmte. Er wordt veel aandacht besteed aan het decoreren van het huis, met oog voor detail. In het haastige leven is het huis een heiligdom, waar men rust vindt en kan onthaasten door een natuurlijk kleurenpalet in een woning die van alle gemakken voorzien is.

 

Suela Home door La Terzi

Suela Home is een merk van La Terzi, een ontwerpstudio die zich de afgelopen tien jaar heeft gespecialiseerd op het gebied van designs en concepten. La Terzi heeft voor veel verschillende bedrijven en merken over de hele wereld designs en kleurthema’s binnen vele productgroepen ontwikkeld.

Naast het verstrekken van creativiteit aan een groot aantal gerenommeerde bedrijven was La Terzi klaar voor een nieuwe uitdaging en lanceerde het eigen merk Suela Home in 2015. Om meer te weten te komen over La Terzi, bekijk de website:

www.laterzi.nl