Gratis verzending vanaf € 49,95 (NL + BE)

Over Suela Home


Over Suela Home

Suela Home is een modern landelijk home & living merk waarin ouderwets nieuwerwets wordt gemaakt. Suela Home streeft ernaar om jou hoogwaardige geniet momenten te geven met een glimp van de oude historie en de comfort en luxe van nu.
Het woord Suela is afkomstig uit het Spaans en betekent troost. Dit staat in het merk voor warmte en comfort, beide belangrijke ingrediënten van Suela Home. Ook is het afgeleid van het Arabische woord Suhela, dit betekend ster en staat voor de kwaliteit die het merk waarborgt.

Inspiratie

De stad Valencia is de grootste inspiratiebron van Suela Home. Haar prachte straatbeeld waar hypermoderne gebouwen samenkomen met nostalgische architectuur vormt de basis van alle collecties. Het samenkomen van het verleden, heden en de toekomst is terug te zien in de designs waarin grafische prints worden gecombineerd met poëtische afbeeldingen van bloemen en planten. Het gebruik van vergrijsde kleuren en natuurtinten zorgt in combinatie met helderwit voor een uniek kleurenpalet. Dit kleurenpalet benadrukt het samenkomen van modern en landelijk en is kenmerkend voor de tijdloze uitstraling van Suela Home.
"Omarm een vleugje geschiedenis en een glimp van de toekomst. Wees tijdloos." - Suela Home
Suela Home voor een luxe en warm interieur
De producten van Suela Home zijn ontwikkeld door én voor mensen die veel waarde hechten aan een huiselijk gevoel met veel luxe en warmte. Er wordt veel aandacht besteed aan het decoreren van het huis met oog voor detail. In het haastige leven is het huis een heiligdom, waar men rust vindt en kan onthaasten door een natuurlijk kleurenpalet in een woning die van alle gemakken voorzien is.
Suela Home heeft intern creatieve en gedreven designers die al de designs vol passie ontwerpen. Met de juiste expertise en de behoeftes van de doelgroep in ons achterhoofd ontwikkelen wij de meest luxe producten voor een goede prijs. JIJ bent de inspiratie voor al onze producten en daarom streven wij ook naar een betrouwbare en transparante communicatie met onze doelgroep. Om zo samen nog meer unieke producten te creëren zodat jij het gevoel van warmte, kwaliteit en duurzaamheid in elke levensfase blijft ervaren.
Suela Home door La Terzi

Suela Home is een merk van La Terzi, een ontwerpstudio die zich de afgelopen tien jaar heeft gespecialiseerd op het gebied van dessins en conceptontwikkeling. La Terzi heeft voor veel verschillende bedrijven en merken over de hele wereld dessins en kleurthema’s binnen vele productgroepen ontwikkeld. Naast het verstrekken van creativiteit aan een groot aantal gerenommeerde bedrijven was La Terzi klaar voor een nieuwe uitdaging en lanceerde haar eigen merk Suela Home in 2015. 

Verantwoord ondernemen

Samen op weg naar een betere wereld.

Suela Home is continu bezig om onze producten verder te verduurzamen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen over alle schakels in de keten heen. Wij werken hard aan een duurzame en eerlijke toekomst maar zijn er echter nog niet. Het ontwikkelen van een duurzame keten is een langdurig proces waar wij elke dag stappen in nemen.

Momenteel zijn wij bezig met het verduurzamen van onze verpakkingen. Hierbij zijn wij een onderzoek gestart naar luxe verpakkingen die recyclebaar zijn. De verpakkingen moeten ook, net zoals al onze producten, een luxe eyecatcher zijn in huis zodat je de verpakking ook vaker kan hergebruiken.

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!